+32 (0)71 31 71 19   |     Contacteer ons   |   Word eigenaar   |   Brochure Aanvragen

           |    r

smartphone blanc Application Mobile    |     Prive-ruimte     |               |    

HALLOWEEN-ACTIVITEITEN TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE

halloween 2 lacs eau d heure 800X500

halloween FEESTEN

Tijdens de herfstvakantie op Lacs de l’Eau d’Heures? Uw kinderen zullen genieten van het Halloween-feest op het vakantiepark, en ook, niet ver van het dorp op het avonturenpark Natura Parc.

Fantomen, heksen, vampieren en andere enge wezens zijn terug en ze zijn van plan om iedereen op Lacs l'Eau d'Heure aan het schrikken te maken! Ontdek onze activiteiten, wandelingen en Halloween-feesten georganiseerd tijdens de herfstvakantie.

26/10 : Murder party op natura parc

Op Natura Parc, het avonturenpark van Lacs de l’Eau d’Heures zullen die koude rillingen over uw lijf lopen met het thema psychiatrie.

Een gekke dokter, krankzinnige verpleegsters, een doodgestoken patiënt, monsters, heksen en andere kabouters zullen op het park zijn op zaterdag 26 oktober.

De Murder Party vindt 's ochtends plaats (start om 10 uur). Neem deel aan deze race tegen de klok en probeer het verdwenen lichaam te vinden in het psychiatrische park voordat het te laat is.

Geniet de hele middag van de vele activiteiten en van het avonturenpark. Er is een adelaar, schminken voor kinderen, een reizende goochelaar, steltlopers op de kinderbaan en nog veel meer verrassingen, allemaal in Halloween-sfeer.

Beleef ’s avonds vanaf 18.00 uur, de nacht van de levende doden in de meest morbide sfeer mogelijk ... Maak een boswandeling met een gids, in het prachtige bos met de schitterende kleuren van Halloween! Deze Halloween-dag eindigt om 20.30 uur met een vuurwerkshow.

halloween lacs eau d heure 800X50028/10 : WORKSHOP GRIMEREN/SCHMINKEN

Carnaval, Halloween, of welk ander feest, kinderen vinden het geweldig om zich te verkleden. En natuurlijk hoort schminken daarbij.

Tijdens deze workshop, georganiseerd op maandagmiddag 28 oktober, zullen make-up artiesten u tips geven om de basis van het schminken onder de knie te krijgen. U gaat zelf aan de slag met verschillende technieken en penseelstreken op papier, op een masker of op uw gezicht.

Uw kinderen zullen het prachtig vinden!

31/10 HALLOWEEN OPTOCHT OP GOLDEN LAKES

Donderdagavond, de echte dag van Halloween, organiseert Golden Lakes de traditionele Halloween-optocht.

Vanaf 17.00 uur worden uw kinderen in hun prachtige kostuums verwacht bij de receptie om geschminkt te worden. Begeleid door onze animators, kloppen uw kleine monsters daarna bij u aan de deur. Jaag ze weg met snoepjes en zoetigheid! Ze gaan proberen om het wachtwoord te vinden van de schatkist met snoepjes die verstopt is op het park.

Aan het eind van de optocht worden de ouders verwacht bij de receptie om samen met de kinderen en de animators te genieten van heerlijke pompoensoepGezellig, familiaal … Halloween!

Nog geen accommodatie gereserveerd? Wacht niet langer.

 BOEKING

Tags: Aan de Meren van Eau d'Heure, Activiteiten

Laatste Nieuws

Que faire aux Lacs de l'Eau d'Heure avec une météo capricieuse ?

Que faire aux Lacs de l'Eau d'Heure avec une météo capricieuse ?

Des averses inattendues viennent gâcher vos projets de balade en plein air aux Lacs de l'Eau d'Heure ? Pas de panique ! La région regorge d'activités qui vous permettront de profiter pleinement de votre séjour, même lorsque le soleil se fait discret.

Lire la suite

Que faire lors du Weekend de Pâques aux Lacs de l’Eau d’Heure ?

Que faire lors du Weekend de Pâques aux Lacs de l’Eau d’Heure ?

De passage aux Lacs de l'Eau d'Heure durant le weekend de Pâques et vous cherchez des informations sur les activités proposées autour des lacs? Cet article va vous intéresser!

Lire la suite

WAT KUNT U DEZE WINTERN DOEN BIJ LACS DE L’EAU D’HEURE?

WAT KUNT U DEZE WINTERN DOEN BIJ LACS DE L’EAU D’HEURE?

Ontdek in dit artikel 5 leuke, gevarieerde activiteiten geschikt voor de hele familie of met vrienden voor tijdens uw verblijf deze winter bij Lacs de l’Eau d’Heure.

Lire la suite

Golden Lakes Village

Vragen ?

Bel nu naar
+32 (0) 71 31 71 19

of stuur ons uw vraag via
ons contactformulier

Newsletter

Schrijf u in op onze newsletter en
ontvang onze speciale aanbiedingen