+32 (0)71 31 71 19   |     Contacteer ons   |   Word eigenaar   |   Brochure Aanvragen

           |    r

smartphone blanc Application Mobile    |     Prive-ruimte     |               |    

Halloween-activiteiten bij Lacs de l'Eau d'Heure


natura parc halloween lacs eau d heure3

Herfst seizoen 2023

WELK HALLOWEENPROGRAMMA VOOR DE HERFSTVAKANTIE?

Herfstvakantie betekent Halloween... En dat geldt in het bijzonder voor de Lacs de l'Eau d'Heure, waar elk jaar spoken, heksen, vampiers en andere wezens de wateren doen schudden.

Bezoek je de Golden Lakes tijdens de Allerheiligen vakantie en ben je op zoek naar informatie over de activiteiten die worden aangeboden? Dan is het volgende artikel voor jou!

Bij Golden Lakes zal een Halloween 'Guinguette' worden opgezet aan de voorkant van onze receptie en zal geopend zijn van 17.00 tot 21.00 uur op vrijdag en zaterdag, evenals tijdens het lange weekend van 1 november. In een speciaal voor de gelegenheid ingerichte sfeer zullen onze barmannen je iets te eten en te drinken aanbieden in de warme en droge omgeving.

Kom meer te weten over de activiteiten en het entertainment in de buurt, inclusief het programma van onze partner, het avonturenpark aan het meer, 


''Halloween parc''
NATURA PARC GAAT HALLOWEEN VIEREN!

Tijdens de 2 vakantieweken is Natura Parc 7 dagen per week geopend en verwelkom je van 10.00 tot 18.00 uur in het park in een morbide sfeer 100% Halloween.

Het park ligt op slechts 500m van onze vakantiehuizen te huur en is het startpunt voor boomklim- en tokkelbaanactiviteiten, maar ook voor de verschillende Explor Games, digitale avonturenspellen waarin jij de held bent.

Het hele park wordt opnieuw ingericht in Halloween-modus. Verwacht huiveringwekkende monsters of wezens op je tocht door de bomen!

Als je kiest voor een natuur ontsnappingsspel, wordt het decor ook aangepast voor de gelegenheid. In de containers waarin je wordt opgesloten, spoken en vampieren. Het is aan jou om snel de aanwijzingen te vinden om de raadsels op te lossen en er levend uit te komen... Ben jij klaar om je angsten te overwinnen?

natura parc halloween lacs eau d heure15

Op zaterdag 30 oktober nodigt het team van Natura Parc je uit voor een 100% halloweendag met als thema "heksen en wezens", met tal van griezelige activiteiten.

WEEKEND MET SPECIALE ACTIVITEITEN
28 & 29 OKTOBER

Parallel aan deze feestdag van 15 dagen organiseert het Parc aventure des lacs speciale activiteiten in het weekend van 28 en 29 oktober. 

ZATERDAG 28 OKTOBER: DE HELE DAG ANIMATIE + 'S AVONDS ACCROBRANCHE

Op zaterdag 28 oktober is het avonturenpark open vanaf 10 uur. Heksen, monsters en spoken verwelkomen je in een griezelige en angstaanjagende sfeer. Kun jij je angsten overwinnen als je een van deze wezens tegenkomt op het boomklimparcours?

Het Natura-team weet alles uit de kast te halen om de omgeving angstaanjagend te maken. Naast de activiteiten op de parcoursen is er op de grond genoeg vermaak voor jong en oud tijdens deze speciale Halloween-dag.

  • Workshop schminken;
  • Wandelende goochelaars;
  • Beeldhouwen met ballonnen.
  • etc.
EEN SPECIALE AVOND: HALLOWEENAVOND

Bekijk vanaf 18.00 uur de vuurwerkshow van het pyrotechnische team van Natura Parc, een uitzinnig spektakel dat jong en oud in vervoering zal brengen.

Ga daarna op een echt angstaanjagend avontuur in het hart van het bos met een nachtelijk avonturenparcours. Alleen met je hoofdlamp (zelf meenemen) kun je beter zien terwijl je van boom naar boom springt en het meer oversteekt vanaf de top van je tokkelbaan.

programme halloween natura parc

ZONDAG 29 OKTOBER - SPECIALE HALLOWEEN GOURMETWANDELING

De verschillende activiteiten in het park zijn zoals gewoonlijk de hele dag geopend. Het sterrenspektakel van deze zondag vindt 's avonds plaats. Het Natura-team bereidt een gastronomische wandeling in Halloweenstijl voor.

Vanuit het park ga je eerst naar het Halloweenprieel van de Golden Lakes dat voor de receptie van ons domein staat opgesteld voor een eerste proeverij, een gruwelijk aperitiefplankje vergezeld van een Halloweencocktail (of mocktail).

Van daaruit ga je naar het fietsenpark waar een sappige hamburger en een lokaal biertje op je wachten. Zowel het eten als het drinken nemen voor de gelegenheid de overduidelijke oranje kleuren en smaken aan.

Daarna keer je terug naar het startpunt voor een welverdiend chocolade dessert na deze 9 km lange rit in het hart van het platteland van de Lacs de l'Eau d'Heure.

Nuttige info:

  • Wandeling toegankelijk voor iedereen, ook voor kinderwagens (4x4 aanbevolen).
  • Vergeet niet een hoofdlamp en/of zaklamp mee te nemen.
  • Vertrek is gratis tussen 18 en 19 uur.
  • Prijzen: € 39/volwassene + € 25/kind

UW VOORDEEL BIJ DE  "Golden Lakes"

Als huurder van Golden Lakes ontvangt u per e-mail een promotiecode waarmee u 30% korting krijgt op alle Natura Halloween-activiteiten tijdens uw verblijf!

programme halloween lacs eau d heure 2020


UW ACCOMMODATIE NOG NIET GEBOEKT?

Hebt u uw villa of hotelverblijf voor de Allerheiligenvakantie nog niet geboekt? Profiteer van de laatste beschikbaarheid en trakteer jezelf op een gezinsuitstapje deze herfst.

BOEK NU

Tags: Aan de Meren van Eau d'Heure, Activiteiten

Laatste Nieuws

Que faire lors du Weekend de Pâques aux Lacs de l’Eau d’Heure ?

Que faire lors du Weekend de Pâques aux Lacs de l’Eau d’Heure ?

De passage aux Lacs de l'Eau d'Heure durant le weekend de Pâques et vous cherchez des informations sur les activités proposées autour des lacs? Cet article va vous intéresser!

Lire la suite

WAT KUNT U DEZE WINTERN DOEN BIJ LACS DE L’EAU D’HEURE?

WAT KUNT U DEZE WINTERN DOEN BIJ LACS DE L’EAU D’HEURE?

Ontdek in dit artikel 5 leuke, gevarieerde activiteiten geschikt voor de hele familie of met vrienden voor tijdens uw verblijf deze winter bij Lacs de l’Eau d’Heure.

Lire la suite

BETAAL UW VERBLIJF MET ECOCHEQUES

BETAAL UW VERBLIJF MET ECOCHEQUES

Heeft u de EcoCheques van vorig jaar nog niet uitgegeven door gebrek aan ideeën? Of heeft u er net ontvangen? Neem ze mee op reis!

Lire la suite

Golden Lakes Village

Vragen ?

Bel nu naar
+32 (0) 71 31 71 19

of stuur ons uw vraag via
ons contactformulier

Newsletter

Schrijf u in op onze newsletter en
ontvang onze speciale aanbiedingen