+32 (0)71 31 71 19   |     Contacteer ons   |   Word eigenaar   |   Brochure Aanvragen

           |    r

smartphone blanc Application Mobile    |     Prive-ruimte     |               |    

FAMILIEVAKANTIES, SAMEN MET ONZE VIERVOETERS

partir en vacances avec son chien 600X400

GA OP VAKANTIE MET UW HOND

Waarom afscheid nemen van uw viervoeter om op vakantie te gaan, als er meerdere locaties zijn waar ze welkom zijn? In The Golden Lakes Village wordt uw hond met open armen verwelkomd.

Deze unieke Belgische locatie, gelegen aan de rand van Les Lacs de l’Eau de l’Heure en omringd door meer dan 1800 hectaren water en bossen, is de droomplek om op vakantie te gaan met uw hond. Aan activiteiten zal u niet te kort komen. Wandelingen in het bos of langs het meer, de natuur heeft alles te bieden. Geniet ervan en neem uw hond mee om frisse lucht te scheppen aan de rand van het meer of aan het stand.

ACTIVITEITEN IN DE NATUUR

Niets beter dan uw hond meenemen op vakantie, maar is dat wel zo gemakkelijk? Waar verblijft de hond doorheen de dag? Om de viervoeter overal naartoe te nemen, zal het nodig zijn buitenactiviteiten in te plannen. Dit is perfect voor de omgeving rond Les Lacs de l’Eau de l’Heure, want er worden meerdere wandelingen voorgesteld aan de rand van het water. Honden zijn op meerdere plaatsen in het meer toegestaan, dus wanneer het warm is, kan de viervoeter zich ook verfrissen.

partir en vacances avec son chien 3 600X400partir en vacances avec son chien 5 600X400

WANNEER UW HOND ALLEEN IN HET VAKANTIEHUIS LATEN?

Natuurwandelingen zijn wel aangenaam, maar 24u/24u wandelen is ook niet ideaal. Wat doen als uw hond niet mee kan gaan winkelen, of wat als u uw villa wilt verlaten voor een culturele ontdekking? Jammer genoeg worden onze lieve viervoeters niet overal toegelaten. In dit geval is het beter de hond even in de villa te laten. Nadat hij een fris luchtje heeft geschept en zich heeft uitgeleefd in de natuur, zal de viervoeter zich misschien liever even uitrusten. Dit is zeker en vast beter dan in de auto te wachten, dit raden we ten zeerste af, ook als het bewolkt is. Er is een te groot risico op dehydratie.

Indien u ’s avonds iets lekkers wilt gaat eten in de omgeving, raden wij aan op voorhand na te gaan of dieren toegestaan zijn.

Bent u klaar om op avontuur te gaan met uw gezelschapsdier?

IK GA OP VAKANTIE MET MIJN HOND

praktische infos
  • Max 2 honde / villa
  • 35€ / verblijf / hond

 

Tags: Aan de Meren van Eau d'Heure, Activiteiten, restaurant

Laatste Nieuws

Que faire lors du Weekend de Pâques aux Lacs de l’Eau d’Heure ?

Que faire lors du Weekend de Pâques aux Lacs de l’Eau d’Heure ?

De passage aux Lacs de l'Eau d'Heure durant le weekend de Pâques et vous cherchez des informations sur les activités proposées autour des lacs? Cet article va vous intéresser!

Lire la suite

WAT KUNT U DEZE WINTERN DOEN BIJ LACS DE L’EAU D’HEURE?

WAT KUNT U DEZE WINTERN DOEN BIJ LACS DE L’EAU D’HEURE?

Ontdek in dit artikel 5 leuke, gevarieerde activiteiten geschikt voor de hele familie of met vrienden voor tijdens uw verblijf deze winter bij Lacs de l’Eau d’Heure.

Lire la suite

BETAAL UW VERBLIJF MET ECOCHEQUES

BETAAL UW VERBLIJF MET ECOCHEQUES

Heeft u de EcoCheques van vorig jaar nog niet uitgegeven door gebrek aan ideeën? Of heeft u er net ontvangen? Neem ze mee op reis!

Lire la suite

Golden Lakes Village

Vragen ?

Bel nu naar
+32 (0) 71 31 71 19

of stuur ons uw vraag via
ons contactformulier

Newsletter

Schrijf u in op onze newsletter en
ontvang onze speciale aanbiedingen